Elegante bloembakken

Bloemen Michiels biedt u allerlei bloembakken van verschillende groottes voor uw balkon, vensterbank, muur, brug, afsluiting… Ze kunnen ook dienen om te bevestigen aan bijvoorbeeld bruggen of op hekken. Met een beperkte ingreep tovert u een grijs weggetje of inkomhal in een frisse omgeving. Huur van het bevestigingsmateriaal en het plaatsen zelf is in de prijs inbegrepen!

Ruim aanbod

Het hele jaar door, volgens verschillende groottes, gevuld met eender welke kleur, volgens het seizoen, … De mogelijkheden zijn ook hier eindeloos.

Zo kunnen we bijvoorbeeld bloembakken of sierpotten voorzien van slechts één kleur om de aandacht van af te leiden of net te trekken naar een bepaald gebouw of monument. Of wenst u net zoveel mogelijk kleuren in een barrièrebak? Bloembakken in Sint-Katelijne-Waver? Bloemen Michiels zorgt voor de perfecte oplossing.

Duurzaam

Zoals steeds zijn de bloembakken zeer duurzaam. Zo worden de plantjes en bloemen steeds kwalitatief geteeld, met goede potgrond en polymeren en zijn al de bloembakken bestendig tegen schokken en agressieve weersomstandigheden.


Back to Top