Bloemmanden en spinbaskets

Bloemmanden zorgen er dankzij hun klein formaat voor dat ze zowat overal kunnen ingezet worden om met beperkte middelen een wereld van verschil te maken. Dankzij de mogelijkheden aan variaties, of door net op strategische punten de manden neer te zetten komt heel de boel tot leven.

Spin-baskets

Eventueel gecombineerd met zogenaamde 'spin-baskets' vormt het geheel een aangename streling voor het oog. Een spin-basket zorgt er ook voor dat u de manden hoger kan weghangen zodat niets het zicht eventueel belemmert.

De bloemenmanden uit Sint-Katelijne-Waver van Bloemen Michiels zijn afgesteld op de groei en ontwikkeling van uw planten en voorzien van een groot waterreservoir dat de voeding van de planten optimaliseert. De wanden van de manden en spin-baskets zijn voorzien van een dubbele wand zodat de planten in alle weersomstandigheden extra beschermd worden.

Zomer- of winterbebloeming

Alle manden kunnen voorzien worden van zomer- of winterbebloeming of met/zonder verlichting op zonne-energie voor net die extra 'touch'. Bovendien zijn ze zeer bestendig tegen schokken en agressieve weersomstandigheden.


Back to Top